Translate

18 Ocak 2016 Pazartesi

2016'da Yengeç burcunu neler bekliyor


[Haber görseli]


Diğer yıllara oranla birçok konuda oldukça şanslı olacağınız bir yıl geçireceksiniz. Geçmişte yaşadığınız sıkıntılı olaylardan dersler alarak olumsuzlukları tevekkül içinde kabul edecek ve fırsatları kendi lehinize çevirebileceksiniz. Yaptığınız her işi sağlam temeller üzerine oturtmaya ve büyümeye odaklanacaksınız.
Sorunlarınızı kolaylıkla halledebilmenin verdiği huzur sayesinde pozitif enerji ile dolacak ve olumlu özelliklerinizi de bu sayede kolaylıkla yansıtabileceksiniz. Yıl boyunca her şeyi derinden araştıracak, hiçbir konuda hızlı karar vermeyecek, tüm hataları ortadan kaldırarak yolunuza devam edeceksiniz. Uygulamaya koyduğunuz işlerdeki başarınız büyük maddi imkanlara dönüşebilir. Bu sayede ertelediğiniz hayallerinize de odaklanmış olacaksınız. Yıl boyunca her konuda rakiplerinizi geride bırakarak en önde yürüyeceksiniz. Artan geliriniz ve eşinizin de desteği ile kolaylıkla ev sahibi olabilirsiniz. Bazı yengeçler sıkıntı çeken ve evi olmayan ebeveynlerine de tapuları kendi üstlerine olmak sureti ile ev alarak kullanım hakkı verebilirler. Aile ilişkileriniz birbirinize verdiğiniz maddi, manevi destek sayesinde güzel gelişmelere gebe olacak. Tüm yıl boyunca kardeşlerinizin de hayatlarındaki güzel gelişmelerle mutluluğunuza diyecek olmayacak. 

Aşk ve evlilik konuları da yıl boyunca gündemden düşmeyecek.  Tutkunun ön planda olduğu güzel deneyimlere hazır olmalısınız. Mars gezegeni size hayalini kurduğunuz, içinizi titretecek büyük aşkı getirecek. Sizden her yönden çok farklı ama geçmişten çok iyi tanıdığınız birine hızla aşık olacaksınız. İlişkinizin ilk başlarında partnerinizin size ters gelen davranışlarının kıskançlığa sebep olması ile şiddetli kavgalar edebilirsiniz fakat duygularınızın güçlü olması birbirinizden kopmanızı engelleyecek.  İlişki içindeki sorunlar sonbahardan itibaren ortadan kalkabilir ve kısa süre içinde kendinizi nikah masasında bulabilirsiniz. Evli yengeçler içinde aradıkları tüm desteği eşlerinde bulacakları, birbirlerine daha fazla sarılacakları sevgi dolu bir yıl olacak. Çocuk sahibi olmak isteyen yengeçler de bu isteklerine kolaylıkla kavuşabilir ve yuvalarında tam olarak aile olmanın mutluluğunu derinden hissedebilirler. Sağlıkla alakalı güzel haberler veremeyeceğim yengeçlere, bu nedenle özellikle diş ve kemik sağlığınızla alakalı basit sorunlarınızı dahi ihmal etmemeli ve gerekli önlemleri zamanında almalısınız.

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.