Translate

18 Ocak 2016 Pazartesi

2016'da Akrep burcunu neler bekliyor


[Haber görseli]


Bu yıl burcunuzun 2. yöneticisi mars ve iletişim gezegeni Merkürün geri hareketleri hayatınıza oldukça önemli ve güzel değişiklikler getirecekler. Merkür gezegeninin ilk geri hareketinden 6 / 26 Ocak arası kısa bir süre huzursuz ve şüpheci davranabilirsiniz fakat özellikle 8 ocaktan itibaren sizin lehinize çalışacak olan gezegen geçmiş yıllarda kaçırdığınız tüm iş fırsatlarını yeniden gündeme getirerek size şanslar sunacaktır. 31 ağustos 22 Eylül arası 3. geri hareketini başak burcunda yapacağı için özellikle arkadaşlarınızın sunacağı fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edebileceğiniz yeni projelere yönelebilirsiniz. 12 ağustos tan bu yana bolluk ve bereket gezegeni şansınızı döndürmeye uğraşıyor.

2016 yılında maddi ve iş başarılı anlamında en şanslı olan burçlardan birisiniz. Siz duygularınızı belli etmeseniz dahi derin tutkulara sahipsiniz. İlişkinizde sevgi kadar fiziksel çekime de önem verirsiniz. Karşı cinsten her zaman ilgi görürsünüz fakat önemli olan sizin ne hissettiğinizdir. Son yılarda aşk konusunda yüzünüz gülmedi, iyi giden ilişkiler dahi yıpranarak kopma noktasına geldi. Sorunlu ve istemediğiniz biri ile uzun vadeli beraberlik yaşamaktansa yalnızlığı tercih ettiniz. Sizin için yıldırım aşkları zamanı başlıyor.
Gökyüzü uzun yıllardan bu yana ilk kez size büyük ve tutkulu aşklar vermeye hazırlanıyor. Bu kişi yeni biri olmayacak. Geçmişten dostça veya kısa süreliğine de olsa aşk ilişkisi yaşadığınız biri geçmişten gelecek ve adeta sizi aşkın kollarına atacak. Karşılıklı kıskançlıklar, ayrılıklar, barışmalar derken güçlü duygularınız sizi aniden nikah masasına da oturtabilir. Evli akrepler 4 Ocak/ 7 mart 28 Mayıs 3 ağustos arası oldukça sinirli davranışlar içinde bulunarak eşlerine karşı haksızlıklar yapabilirler. Bu nedenle eşinize karşı olan davranışlarınızı süzgeçten geçirmelisiniz. Sevginin her sorunu kolaylıkla halledebileceğinin bilincinde olursanız kara bulutlar kısa süre içinde dağılabilir. Bu yıl aile içi ilişkileriniz canlanacağı birçok evlilik ve bebek doğumunun ailenize sevinç getireceği gibi zaman, zaman da kendinizi aile fertlerinizle hararetli tartışmaların içinde bulunabilirsiniz. Bazı sözleriniz yanlış anlaşılabilir ve kendinizi anlatmaya çalıştıkça da sinirlenip kırıcı olabilirsiniz. Bu yıl burcunuzda Mars gezegeni geri harekette bulunacağından sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Özellikle 4 Ocak/ 7 mart 28 Mayıs 3 ağustos arası küçük operasyonlarda gündeme gelebilir. Tansiyon, yüksek ateş, üreme organlarınız ile alakalı sorunlarınız varsa en küçük bir şikayetiniz de doktor yolunu tutmalı ve olası sorunları aza indirmelisiniz

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.