Translate

18 Ocak 2016 Pazartesi

2016'da Aslan burcunu neler bekliyor



[Haber görseli]


Zodyağın kral ve kraliçeleri ağustos ayına kadar bir hayli zor süreçlerden geçebilirler. Sizi yıl boyunca en çok zorlayacak konuların başında aile meseleleriniz gelecek. Ailenizin sizin fikrinizi almadan yaptıkları maddiyata dayalı hatalar ve yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırma görevinin size verilmesi ile adeta geçmiş yıllarla da bir yüzleşme yapacaksınız.

Aslan burcu üyeleri anne ve babalarını hataları ile kabul eden ve her zaman yanlarında olabilen kişiler olmasına rağmen bu kez aynı şekilde davranmakta güçlük çekecekler. Yıllarca içinizde tuttuğunuz öfkeniz aniden dışarı çıkabilir, bu halinize alışık olmayan yakınlarınız da şaşkınlığa uğrayabilir. Sert sözleriniz üzerlerinde soğuk duş etkisi yaratacaktır üstelik söylediğiniz hiçbir sözden pişman da olmayacaksınız. Genelde uzlaşıcı ve herkesi memnun etmeye yönelik tavırlarınız bu yıl azalacak. Sizin iyi niyetinizi hak etmeyen kim olursa olsun karşısında olacaksınız. Ev ve muhit değişiklikleri de aslanları bekliyor. Yeni bir ev alabilirsiniz. Ama aile ilişkinizin çalkantılı olması nedeni ile bu duruma fazla sevinemeyeceksiniz. Gezmeyi çok seven aslanları birçok kısa yolculuk bekliyor. Şehir hayatından uzaklaşmaya diğer yıllara oranla daha fazla gereksinim duyacaksınız ve elinize geçen her fırsatı farklı yerlerde bulunmaya çalışarak değerlendireceksiniz. Aşk ilişkileriniz ise aile sorunlarınızın aksine 2016 boyunca mutluluk kaynağınız olacaktır. Yakınlarınız da dahil bir çok kişiden yediğiniz sayısız kazıktan sonra partnerinizin yanınızda olması ve sonsuz sevgisi ile kalbinizi yeniden kazanacak ve sizde güvenilir bir liman olarak partnerinize sarılacaksınız.

Cinsel libidonuz ve tutkularınız da transit mars açıları ile belirgin bir şekilde artacak. Romantizm sayesinde yaşadığınız sıkıntıları geri plana atabileceksiniz. Eşinizle birlikte geçirdiğiniz her anın tadını çıkaracak, birçok sürprizle ona olan sevginizi göstermeye çalışacaksınız. Sadakat ve güven duygusunun önemini de daha fazla öne çıkaracak ve partnerinizin kafasında sizinle ilgili hiçbir soru oluşmaması için elinizden geleni yapacaksınız. İş hayatınız genel olarak rutin olarak devam edecek, önemli iş değişimleri ve büyük maddi kazançlar sonbahara kadar aslanları beklemiyor. Evli aslanlar eşlerine iş yeri açma girişiminde bulunabilirler ve onların elde edeceği maddi refahtan eylül ayından itibaren faydalanarak bol para harcayabilirler. Sağlık olarak üreme organlarınız, kalp ve dolaşım sorunları ortaya çıkabilir ve bu nedenle tedavi olmanız gerekebilir
Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.