Translate

18 Ocak 2016 Pazartesi

2016'da Yay burcunu neler bekliyor


[Haber görseli]


2015 yılına oranla toparlanmanıza imkanlar verecek fırsatlar yakalayacağınız daha iyi bir yıl sizi bekliyor. Uzun yıllar Neptün gezegeninin de etkisinde olacağınız için iyi niyetle dahi yaklaşan kişilere karşı dikkatli olmaya devam etmelisiniz. Gözden çıkarabileceğiniz paralar dışında kimseye borç vermeyin, kefil olmayın ve kayıplarınızı engelleyin. 
10 Eylül 2016 ya kadar Jüpiter gezegeni başak burcunda transitine devam edecek. Dolayısı ile o sürece kadar
bol para hayali kurmayın, elinizdekileri korumaya çalışın. 1 Ocak/ 11 Eylül arası iş kurmaktan, ortaklık yapmaktan uzak durun. 11 Eylül den itibaren Jüpiter terazi, burcuna geçiş yapacak ve size muhteşem kaynaklar sunmaya başlayacak. Geçmişten tanıdığınız fakat uzun yıllardır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelme fırsatları yakalayacağınız gibi sonbaharda dostlarınız size harika teklifler de sunabilirler. Uzun yıllardır aradığınız özelliklere sahip birini bulmakta zorlandınız. Gelip, geçici ilişkileri de tercih etmediğiniz için kabuğunuza çekilerek kendinizi geliştirmeye yöneldiniz.
Yalnızlığa katlanmakta güçlük çektiğiniz anlar olsa da aşka olan inancınızı yitirmediniz ve doğru kişinin geleceğini hayal ederek umudunuzu kaybetmediniz. 7 Mart/ 28 mayıs ve 3 ağustos/ 28 eylül arası savaş  gezegeni mars burcunuzu iki kez ziyaret edecek ve aşkı doruklarda hissetmenizi sağlayacak. Partnerinizle aranızda yaş farkları olabilir. Kendinizden daha küçük birine derin hisler besleyebilirsiniz. Siz kendi hayatınızla alakalı kararlarınızda aklınızı ve duygularınızı dikkate alırsınız. Partnerinizle aranızdaki yaş farkı ve onun değişik serbest bir mesleğe sahip olması çevrenizden eleştiri alabilir. Ama siz ona asla laf söyletmeyecek ve her anlamda korumaya çalışacaksınız. Evli yaylar sonbahara kadar eşleri ile bir takım tatsızlıklar yaşayabilirler. Kavga ederek sorunlarınızı halledemezsiniz. Siz kavgalardan sonra uzun bir süre dargında duramazsınız fakat sözleriniz bazen oldukça sert olabileceğinden eşiniz sizin gibi davranamaz ve dargınlıklar uzayabilir. Geçmişteki güzel günlerinizi hatırlayın ve eşinize gereken sabrı gösterin. Üstelik ortaya çıkan sorunların mimarı da sizsiniz.
Ebeveynlerinizle ilişkileriniz de yıl boyunca bir ipte iki cambaz misali gelişebilir. Onlara duyduğunuz derin sevgi nedeni ile dargınlıktan uzak durmaya çalışacaksınız. Kardeşleriniz sizin kadar sakin ve sabırlı davranamayacakları için aralarındaki gerginleşen ilişkileri de düzene koymak size düşecek.  Tüm yıl boyunca sağlığınızı korumak adına oldukça dikkatli olmalısınız. Satürn gezegeni karaciğer, dişler, kemikler ve bacaklarınızın üst kısmı ile Neptün ise alerjik durumlar ve zehirlenmelere yatkınlık yaratabilir

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.