Translate

18 Ocak 2016 Pazartesi

2016'da Boğa burcunu neler bekliyor



[Haber görseli]


5/ 25 Ocak itibarı ile kova burcunda başlayan ve oğlak burcunda devamını getirecek olan yılın ilk retrosunu Merkür gezegeninden gelecek. Gezegeninin geri hareketi birçok burcun aksine size, maddi olanak şans ve başarı getirecektir. Özellikle yurt dışı bağlantılı işlerinizde atağa geçebilir, kendinizi gösterme fırsatları yakalayabilirsiniz. Geçmiş yıllarda kaçırdığınız ve çok üzüldüğünüz olanaklar
aniden gelişerek yeniden gündeme gelebilir. 2016 yılında işinizde daha bağımsız olmak isteyecek, başa geçebilmek için tüm eksikleri ortadan kaldırma çabasında olacaksınız. Ortak işler yapan boğalar ortakları ile yeni yılda yolları ayırma kararı alabilir. Fakat ortaklığınızı ayırma yolunda uzlaşmayı sağlamayı başaramaz ve birbirinize savaş açabilirsiniz. Siz kavgadan, hakaretten ve kötülükten asla hoşlanmazsınız ama gerektiği zaman da korkusuzca düşmanlarınızın üstüne gidersiniz.

Sonbahardan itibaren transit Jüpiter gezegeninin sayesinde iş hayatınızdaki tüm zorlu koşulları tamamen ortadan kaldırabileceksiniz. Bu yıl akrep burcu uzun süreli olarak mars gezegenini ağırlayacak. Zıt burcunuzda gerçekleşecek olan mars geri hareketini ilişkilerinizde deneyimlemeye hazır olmalısınız. Ocak ve ağustos arası özellikle evli boğalar için evin içi zaman, zaman savaş alanına dönebilir. Fakat savaşı başlatan kesinlikle siz olmayacaksınız. Eşinizin uzlaşmadan uzak tavırları sizi çıldırtabilir ve yıllardır susan boğalar öylesine yoğun kızabilir ki etrafınızdaki herkes kaçacak yer arayabilirler. Evliliğe olan inancınız ve ilişkileri her koşulda yürütme taraftarı olmanız dahi sizi durdurmayacak. Ne olursa olsun diyeceksiniz ve geri adımı eşiniz atmak zorunda kalacak. Çünkü ilk kez karşılaştığı bu yönünüzle bir daha karşılaşmak istemeyecek. Eşinizin ailesine de bugüne kadar size yaptıkları her haksızlığın bedelini ödetmeye kararlı olacaksınız. Köprüleri yıkmaktan korkmayacaksınız. Size bir adım yaklaşana on adım gidecek ama çelme takmaya kalkanlarında karşısında olacaksınız.
Ocak ve ağustos ayları boyunca sağlığınız diğer zamanlara oranla çok daha hassas olacaktır. Üreme organlarınız, boyun, boğazınızla alakalı hastalıklara yatkınsınız.  Ayrıca deniz ve güneşte bu yıl alerjik durumlara ve kötü yanıklara sebep olacağından önlem almanız gerekiyor. Bu yıl ebeveynleriniz kardeşleri ile ters düşebilir ve bu sorunda arabuluculuk görevi de size düşebilir. Ortak bir mal veya miras paylaşımı özellikle annenizi yıl boyunca üzebilir. Annenize tam destek vereceksiniz fakat aradaki uzlaşmayı da sağlayacaksınız.
Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi 2016'da Boğa burcunu neler bekliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.