Translate

18 Ocak 2016 Pazartesi

2016'da Başak burcunu neler bekliyor



[Haber görseli]


14 ağustos 2015 / 10 eylül 2016 arası bolluk ve bereket gezegeni jüpiterin burcunuzda transit geçişe başlaması ile yılın en şanslı burçlarından biri ilan edildiniz. Oysa balık burcunda Neptün ve yay burcunda Satürn gezegeni ekim 2015 tarihlerine kadar olumsuz açılar göndererek jüpiterin olumlu özelliklerini göstermesine engel oldu.

Ekim 2015 ten itibaren Jüpiter bolluk ve bereketinden sizi faydalandırmaya ve bazı şanslar sunmaya hazırlanıyor. 2016 yılında eksiklerinize odaklanacak ve ilerleme yolunda önünüze engel olan zaaflarınızın da farkına vararak ortadan kaldıracaksınız. Bu doğrultuda bugüne kadar yaptığınız işlerden istediğiniz paraları kazanmamanızın sebeplerini de bularak tek tek ayıklayacaksınız. 2015 yılında ertelenen yurt dışı yolculuklarınız bu yıl yeniden gündeme gelebilir. Bu yıl çok fazla gezeceksiniz ve gittiğiniz her yer moral depolamanıza neden olacağı gibi bazı maddi imkanlar da yaratabilir. Sizin için maddi anlamda toparlanma zamanı başlıyor. Kapınıza gelen her fırsatı zamanında değerlendirecek ve artan gelirinize ek olarak ailenizin de vereceği destek sayesinde uzun süredir hayalini kurduğunuz bir eve de sahip olabilirsiniz.

Evli başaklar sonbahara kadar eşleri ile ters düşebilecek bazı sorunlar yaşayabilir. Eşinize karşı eleştirileriniz fazlalaşabilir ve sözleriniz yapıcı olmaktan öte oldukça kırıcı olabileceğinden eşinizin kırgınlıkları ve soğuk savaşı ile karşı, karşıya kalabilirsiniz. Yaz aylarından itibaren kara bulutlar dağılarak birbirinize yeniden yaklaşacak ve iletişim yolları bularak birbirinize karşı yaptığınız haksızlıklar için karşılıklı olarak af dileyeceksiniz.
Bekar başaklar bu yıl aşka daha fazla odaklanacak. Hayatınızdaki tek eksikliğin aşk olduğuna karar vereceksiniz. Sizin mutluluğunuzu isteyen dostlarınız da bu konuda size gönüllü olarak aracılık yapacaklar. Geleceğe de taşımaktan gurur duyacağınız, kafa yapısı olarak iyi anlaşacağınız, hayatı dolu dolu yaşayan, neşeli bir partnerle arkadaşlarınızın yardımı ile tanışacaksınız.

Bu yıl 4 Ocak/ 7 mart ve 28 mayıs/ 3 ağustos arası aileniz ile alakalı sorunlarda kardeşlerinizin de ellerinden geleni yapmalarını isteyecek ve onları da sorumluluğa çağıracaksınız. Bu isteğinize alışık olmayan ve sizin üstlendiğiniz fazla sorululuk sayesinde hayatlarını rahat bir şekilde sürdüren kardeşlerinizle kısa süreli olarak ters düşebilirsiniz. Neptün ve Satürn gezegeni tüm yıl boyunca sizi olumsuz olarak etkilemeye devam edecek. Zehirlenmelere, alerjik durumlara, diş, kemikler, karaciğer ve bacaklarınızla alakalı bazı sorunlara karşı önlem almanız gerekiyor. Özellikle dişlerinizle alakalı fark etmediğiniz durumların ortaya çıkması küçük operasyonlara sebep olabilir
Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.