Translate

18 Ocak 2016 Pazartesi

2016'da Koç burcunu neler bekliyor


[Haber görseli]


2016 ya ebeveynlerinizin sağlık sorunları nedeni ile tatsız başlayabilirsiniz. Tüm yıl boyunca miras, sigorta ve ortak paylaşımlar konusu da gündeme gelebilir ve sonbahara kadar bu tip sorunlarınızı çözüme ulaştırmakta zorlanabilirsiniz. Fakat kişilik olarak kendinizden daha emin ve güçlü olacaksınız. Koç burcunun doğal yapısında olan tutkular daha fazla ortaya çıkacak, özellikle karşı cins üzerinde bağımlılık yapma isteği içinde davranışlar görülecektir. Yapmak istediğiniz her konuda aşırı ısrarcı ve inatçı olacak, hedeflediğiniz her konunun korkusuzca üstüne gideceksiniz. Zayıf
noktalarınızı bastırmayı başaracak ve dostlarınıza sevgi ve sevecenlik içinde olurken, düşmanlarınızla da artık yüzleşme zamanının geldiğinin bilincinde olarak hiçbir şekilde uzlaşma ve barış yanlısı olmadan onların hak ettiği şekilde davranarak yıllarca içinizde biriken acılarınızın intikamınızı alacaksınız.

Tüm yıl boyunca aldığınız kararlardan sizi vazgeçirmek mümkün olmayacak. Hayallerinize ulaşmak ve yıllardır kangren haline gelen olayları çözüme ulaştırmak adına her yolu deneyeceksiniz. Aşk ilişkilerinde hiçbir zaman rutin davranmayan koçlar bu yıl sevgi, şiddet, nefret ve şehveti bir arada yaşayacaklar. Partnerleri ile bir takım sorunlar yaşansa da onlardan vazgeçmek kolay olmayacak. İyilik ve sevgi ile çok kolay yönetilen koçları artık sevgi sözleri ikna edemeyecek. Talepkar olacaklar ve bu uğurda gerekirse ayrılığı da göze aldıklarını partnerlerine açıklıkla belirtecekler. Artık karşılarında küçük bir çocuk olmadığını fark ettirecekler. İstediklerini yerine getiren partnerlerinin her anlamda yanında olacak ve sonsuz sevgi sunacaklar ama bu durum oluşana kadar birkaç badire atlatacaklar.
İş hayatınızda geçen yıllara oranla daha istikrarlı olarak prensipleriniz doğrultusunda daha yukarı çıkmayı hedefleyeceksiniz. Rakipleriniz ve sizi ayağınızdan çekmek isteyen düşmanlarınıza karşı planlarınızı uygulamaya koyacak ve acıma duygusundan sıyrılarak hedeflerinize odaklanacaksınız. Zirveye ulaşmak için gerekeni yapacak kendi hatalarınızı da ortadan kaldıracak ve tek kelime ile oyunu kuralına göre oynayacaksınız. Sağlık olarak zorlu açılar aldığınız bir yıl geçirebilirsiniz. Doktor korkunuzu bir kenara bırakın ve olası sağlık sorunlarınızı halletme yoluna giderek bedeninizi de yenilmeye çalışın. Dişlerle ve belinizle ilgili bazı operasyonlar geçirme riskiniz yüksek olduğundan kontrollerinizi zamanında yaptırmalısınız.

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.