Translate

18 Ocak 2016 Pazartesi

2016'da İkizler burcunu neler bekliyor


[Haber görseli]


İş hayatınız ve para kazanma becerileriniz yönünden çok büyük şanslar elde etmeseniz dahi elinizdeki birikimleri koruyup en iyi şekilde değerlendireceğiniz bir yıl sizi bekliyor. 6/ 27 Ocak tarihlerinde burcunuzun yönetici gezegeni Merkür retro harekete geçecek. Merkür gezegeninin her retro hareketinden diğer burçlara oranla siz daha fazla etki alırsınız.

Kuşkusuz bu etkilerin hepsi olumsuz olmayacak ama ilk retro özellikle maddi konularda bir parça zorlayıcı olabilir. Alacak, verecek meselelerine bu tarihler arasında özen göstermeli ve her tür kefillik işlerinden uzak kalmaya çalışmalısınız. Bu süreç içinde kredi başvurunuz gündemde ise istediğiniz cevabı alamamanız moralinizi bozabilir. Fakat üzülmeyin 28 Mayıs tan itibaren mars gezegeninin de zıt burcunuzu terk etmesi ile maddi anlamda güzel fırsatlar yakalayabilir, kazançlarınızı arttırma yolları bulabilirsiniz. Zıt burcunuzda uzun süreli ev sahipliğinde olan Satürn gezegeni sayesinde sıkı çalışma ve azminiz artıyor. 

Yaz aylarında düşmanlar sahnede olabileceğinden rakiplerinize karşı gardınızı almalısınız. İlişkiler boyutundan bakıldığında geçmişe oranla daha fazla düşünüyor ve sorunlar karşısında çözümler üretmeye çalışıyorsunuz. İlişkiler konusunda geçmişe oranla daha dayanıklı ve ne istediğinizi bilen bir yapıda davranacaksınız. Eşiniz de dahil herkes size ayna tutacak sizde onlara size yansıdıkları gibi yansıyacaksınız. İlişkinizde kendinize dair hataları da eşinizin eksiklerini de net olarak ortaya koyacaksınız. Olumlu yönde değişime ve zorlu koşulları ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. 3 Ağustos 28 eylül arası mars gezegeninin Satürn ile kavuşum yapması ve zıt burcunuzda ilerlemesi özellikle ilişkinizde ve sağlığınızda sorunların habercisi olabilir. Bu süreci kolaylıkla atlatmak istiyorsanız yıkıcı değil yapıcı olmasına özen gösterin. Bekar ikizler burcu üyeleri ilişkilerde çabuk sıkılan yönlerinden vazgeçerek oldukça kararlı bir yıl geçirecekler. Yeni yılda sizi zekaları ile etkileyen kişilere çekileceksiniz. Kendinizden yaş olarak büyük kişilere de ilgi duymanız mümkün olabilir. Sağlık olarak yaz aylarında transit mars etkisinde olacağınız için özellikle güneş yanıklarına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir. Ayrıca ağustos/ eylül arası hassaslaşan sinirlerinizden kaynaklanan kurdeşen ve deri döküntüleri nedeni ile tatsız bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. 2016 yılı aile ilişkilerinizi yeniden gözden geçireceğiniz bir zaman dilimi olacak. Geçmişte karşılıklı hatalardan kaynaklanan ailevi sorunlarınızı da ortadan kaldıracaksınız

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.