Translate

18 Ocak 2016 Pazartesi

2016'da Balık burcunu neler bekliyor


[Haber görseli]


Merkür gezegeni yeni yılın ilk günlerinde ilk geri hareketine başlayacak. Diğer burçların aksine siz Merkür den olumlu yönde faydalanabilir ve birçok anlamda desteklenebilirsiniz. 6 / 26 Ocak arası sosyalliğinizin de artacağı bu süreç içinde eski dostlarınızla daha fazla bir araya gelmeye başlayacak ve birlikte yeni işler de planlayacaksınız. 

2016 yılı boyunca hiç beklemediğiniz güzel teklifler alabilir ve geçmiş yıllara oranla çok daha başarılı
olabilirsiniz. Kazancınızda artışlar şubat ayından itibaren gözle görülür şekilde artacak. Fakat geçmiş yıllardan gelen borçlar nedeni ile kazancınızın artması dahi sonbahara kadar dilediğiniz gibi harcama yapmanıza izin vermeyecek. 10 Eylülden itibaren bolluk ve bereket gezegeninin olumsuz açılarından kurtulacak ve yaklaşık 13 ay boyunca maddi anlamda rahatlayacak ve yatırımlarda yapabileceksiniz. Bu süreç içinde kelepir fırsatların ortaya çıkması ile ev sahib olmanız hiç zor olmayacak. 

4 Ocak/ 7 Mart ve 28 Mayıs 3 ağustos arası mars geri harekette olacağı akrep burcundan size olumlu açılarını gönderecek. Duygularınız daha güçlü ortaya çıkacak. Son zamanlardaki ilişkinizde sorunlara yol açan davranışlarınızdan eser kalmayacak. Anlık sinirler ve tatsız sözlerin ortaya çıkması ile yıktığınız köprüleri tamir ederek yeniden inşa edeceksiniz. Evliliği bir süredir sorunlu olan ve bir süredir eşleri ile ayrılma eşiğinde olan balıklar için tamir ve barışma zamanıdır. İki tarafın aileleri de barışın sağlanması için gönüllü olarak destek olacaklar. Bekar balıklar için hayallerde ki büyük aşkınız ile ömrünüzün geri kalanını birleştirme arzusu doğar ve mars gezegeni bu imkânı kolaylıkla yaratabilir. Yaz bitmeden birçok bekar balık burcu üyesi oldukça güzel düğünlerle dünya evine girebilir. 

Uzun bir süredir aile ilişkileriniz de sizi bir hayli bunalttığı için yakınlarınızdan uzaklaştınız. Ailenize karşı uzak duruşunuz yeni yılda onların akıllarını başlarına getirecek ve size olumlu yaklaşımlarda bulunarak geri adım atacaklar. Belki her şey bir anda eskisi gibi olmayacak ama onların hatalarını anlamış olmaları sayesinde daha pozitif duygular içinde olacaksınız. Sonuç olarak yine ailenize yakın olacaksınız. Çünkü ne olursa olsun siz onlardan asla vazgeçemezsiniz. Tüm yıl boyunca Satürn ve Neptün gezegenin etkisinde bulunacağınız için sağlığınız diğer yıllara oranla daha hassas olacaktır. Kemikleriniz, dişleriniz ve alerjik durumlar sizi zorlayabilir

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.