Translate

3 Şubat 2024 Cumartesi

Pranik Şifa - Faydaları

Pranik şifa, bedensel veya ruhsal hastalıkların, hayati olan yaşam enerjisi akışında bir dengesizlik ve/veya tıkanma ile ilişkili olduğu görüşüne dayanan, çok çeşitli kadim ve modern tedavi yaklaşımlarını kapsar. Çağdaş yoga ve Ayurvedik tıp uygulamalarında da olduğu gibi, bu enerji, kadim Hindistan’da prana olarak bilinirdi. Geleneksel Çin tıbbı ise bu yaşam enerjisini açıklamak için Qi terimini kullanır. Pranik şifa, prana akışını, çok çeşitli yollarla güçlendirmeye ve dengelemeye çalışır. Alternatif tedaviler son birkaç on yılda daha da yayıldığı için, prana/Qi kavramları diğer bakımlardan çok farklı görünebilen yaklaşımlar arasında neredeyse bir ortak payda haline gelmiştir. Pranik şifa olarak tanımlanan pek çok farklı terapi, kökenleri ve kullandıkları şifa tekniklerinin doğasına göre birkaç başlık altında gruplanabilir.


Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm Pranik Şifa - Faydaları Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.