Translate

30 Kasım 2021 Salı

Mide gazına ne iyi gelir?

Marshmallow Bitkisi
Marshmallow (althea officianalis), son 2000 yılda büyük imparatorluklar tarafından kullanılan bir bitkidir. Roma İmparatorluğu, Çin imparatorluğu ve Mısır imparatorluğu birkaç isimle onu bir gıda kaynağı ve tıbbi özellikleri olarak kullandı. Kökler ve yapraklar, suyla kombine edildiğinde, kaygan bir jel haline getirilen bir jelatin içerirler Bu jel, midenin epitelyal astarına yapışır ve gerçek bir kaplama oluşturur. Bu koruyucu film tahrişi ve iltihaplanmayı hafifletir, asit hasarına karşı korur ve asit reflüsü veya ülserleri ile ilgili olduğu için hazımsızlıkta özellikle yardımcıdır.

Mide gazına ne iyi gelir?


2-3 çorba kaşığı marshmallow kökü


-2 bardak su
Cam kavanoz
Ham bal (isteğe bağlı)

Yapılışı

Suyu cam kavanoza boşaltın ve üzerine marshmallow kökü ekleyin. Kapağını kapatın ve hafifçe sallayın. Buzdolabında gece veya 24 saat saklayın. Sonuç genellikle soluk, biraz sisli bir viskoz sıvıdır. Kökte bulunan tüm ekstra özünü çıkarmak için bastırın. İsterseniz içine bal ekleyerek günde iki fincan içebilirsiniz.



Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ..Mide gazına ne iyi gelir?. Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.