Translate

18 Kasım 2021 Perşembe

Ayak refleksolojisi

Ayak refleksolojisi, vücudumuzun psikofiziksel sağlığını uyarmak için elin başparmakları ile istenilen noktaya masajlar yaparak kullanılan etkili bir yöntemdir.


Ayak refleksolojisi vücutta ki enerjiyi yeniden dengelemeyi, organlara ve sistemlere önemli girdiler göndermeyi ve böylece kendi kendini iyileştirmeyi teşvik etmeyi amaçlar.

Refleksoloji masajı Nasıl Yapılır
Refleksoloji masajı uygulanmasında öncelikle ayaklara basınç uygulanarak hastanın verdiği tepkiler ölçülür. Bu sayede hastanın ayaklarındaki sorunlu bölgeler tespit edilir ve nasıl bir masaj uygulanması gerektiği belirlenir. Ayaklarda vücudun her bölgesine sinyal gönderen noktalar bulunmaktadır.



Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ..Ayak refleksolojisi. Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.