Translate

1 Mart 2016 Salı

2016 Mart aylık burç yorumları Koç Burcu

GENEL BAKIŞ
Koç Burcu ile ilgili görsel sonucuSevgili Koçlar, 5 Mart tarihinde Merkür'ün Balık burcunda başladığı seyir, ilk önemli tarih olacak. Bu geçiş sürecini olumlu yönde değerlendirebilmek için hayallerden uzak durup gerçekçi olmanız gerek. Zihninizi mutlaka yakın çevreniz ve iş hayatınızla ilgili meselelerde gerçekçiliğe yönlendirmelisiniz.
6 Mart'ta Mars, Yay burcunda seyrine başlıyor ve bu seyir, 17 Nisan tarihine
kadar sürecek olan uzun bir seyir. Özellikle Ağustos'un sonuna kadar etkili olacak. İş, maddi konular ve ilişkiler hakkında kişisel olarak vereceğiniz kararlar sırasında, Mars'ı olumlu yönde kullanmak adına dikkatli davranmanız gerekiyor. Hedefinizi belirleyip gerçekçi ve istikrarlı olmalısınız.
9 Mart tarihinde tam güneş tutulması Balık burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulma, sistemli bir şekilde çalışmanın önemini vurguluyor. İş hayatı ve kariyerle ilgili konularda bu tutulma, önümüzdeki altı ayda oldukça etkili olacak. Çok dikkatli olmanız ve hayallere kapılmamanız gerek.
12 Mart tarihinde Venüs, güçlü olduğu Balık burcunda seyrine başlıyor. Mali konularda dikkatli bir bütçenin tasarlanmasını gerektiren bir dönemde olacaksınız bu hareketle. İkili ilişkilerde sevgi duygusu artmasına rağmen ilişkinin durumunu analiz etmeyi de ihmal etmemelisiniz.
20-22 Mart tarihlerinde Güneş ve Merkür, burcunuzda ilerlemeye başlayacak. Kişisel kararlarınızı güven içinde verip kendinize inanma ve hedeflerinize ilerleme bağlamında olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.
Halkalı Ay tutulması son kez 23 Mart tarihinde Terazi burcunda oluşacak. İlişkilerinizde son altı ay içerisinde yaşanan sorunları dikkate alıp eğer çözülmeyen sorunlar varsa bir vedaya işaret olabilir. İlişkilerinizi, çalışma hayatınızı etkin bir biçimde değerlendirebileceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun.
1-6 Mart arası:
Haftanın hemen başında etkili olacak görünümler, uzak ve yakın çevre, bilgilenme, yolculuk, değişim anlamındaki kararlarımızın gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. Yanlış değerlendirmelerde bulunmamak için, çok hızlı kararlar vermeyiniz. Burada önemli olan sizin ideallerinizi, hayallerinizi, yapmak istediklerinizi, mevcut şart ve hayatın gerçeklerini göz önüne alarak belirlemenizdir. Donanımlı, bilgili ve yapmak istediğinin farkında olan insanlar zaten önlerine çıkabilecek zorlukların farkındadırlar. 1 ve 3 Mart tarihlerindeki enerjiler olumludur.
5 Mart -22 Mart tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, iş hayatı, yakın çevre veya eğitim hayatınızla ilgili konular üzerinde bilinçli olmak, akıllıca düşünmek gerekir. Özellikle ticari konularda ve iş hayatınızı ilgilendiren diğer mevzularda konuştuğunuz kişilere ve söylenenlere gerçekçi bir şekilde bakmalı, incelemelisiniz.
6 Mart -17 Nisan tarihleri arasında Yay burcunda seyrini sürdürecek yöneticiniz Mars, 2 yıl sonra bu noktaya geliyor. Aynı alanda Satürn-Yay burcunda seyrediyor. Her iki gezegen de, Mart-Ekim arasında ileri-geri hareketleriyle bizi teste tabi tutacaklar. Kişinin öncelikle nasıl bir yol izlediğinden, varmak istediği hedeften emin olması lazım. Gayretli ve dürüst çalışmalı, bilgimizin yeterliliği hususunda kendimize gerçekçi bakmalıyız. Mars-Yay burcunda, yurt dışı faaliyetleri, eğitim, ticaret, yenilikler anlamında harekete geçmenizi sağlayan bir kuvvet. Aşk hayatıyla ilgili konularda şans veriyor. Ancak özgürlüğümüz de bir o kadar kıymetleniyor. Girişimde bulunma arzumuz yükselecek. Yenilenmek, hayatı keşfetmek, deneyimler yaşamak hoşumuza gidebilir. Bu dönemde iyimserlik bir hayli yükselir. İşlerin kendiliğinden yola gireceğini, zorlukların bir şekilde üstesinden gelineceğini düşünürüz. Ancak başta da söylediğim gibi, Satürn-Yay geçişiyle örtüştüğünde önümüzdeki altı aylık süreç çok önemlidir. İzlediğimiz yoldan emin olmak gerekiyor. Öylesine değil, hakikaten yolumuzun bilincinde olmamız lazım.

7-13 Mart arası:
Sevgili Koçlar, 9 Mart saat 03:58 de, Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, ruhsal hissedişlere, manevi anlamda yönelişlere, dış dünyadan ziyade, içimize yönelmeye, sorunları çözmek yerine, kendimizi akışa bırakmaya, içgüdüsel davranmaya yönelticidir. Önümüzdeki yolu görmek için gerçeklerle, hayal arasındaki çizgiyi iyi ayırt etmeliyiz. Ay-Pluto görünümü, bu tutulmada, mevcut iş ve toplumsal durumumuza gerçekçi şekilde bakmanın önemi büyük. Köklü, sağlam ve güvenilir olanı tercih etmeliyiz. Eğreti duran, sadece bir hevesle verilen kararların kalıcı olmayacağını bilelim. Ay-Jüpiter görünümü, günlük hayatın, işlerimizin akılcı biçimde ele alınması gerektiğini vurguluyor. Aşırı iyimserlik ve hayalcilik nasıl yanlışsa, fazla endişeli olmak da aynı şekilde yanlış. İşimize, gücümüze, sorumluluklarımıza önem vermeliyiz. Ay-Kuzey düğüm görünümü bu Tutulmada, çalışma hayatımızı, sağlığımızı, günlük hayatımızı ilgilendiren konularda gelişimi önemsemeliyiz. Günlük düşünmemeli, bizzat geleceğimizi önemseyerek gerçekçi bir değerlendirmede bulunmalıyız. Tutulmanın boşluk saatleri içinde gerçekleşmesi, net olmayan durumları işaret ediyor. Bu nedenle karar vermeden önce her meselenin dikkatlice ele alınması lazım. Ancak endişe etmeyelim. Çünkü bu Tutulma, yurtdışı, eğitim, iş girişimleri anlamında yeniliklerin işaretçisi. Güven yükseltici ve cesaret vericidir. Biraz sabırlı olmanız halinde karşınıza çıkacak fırsatlar arzu ettiğiniz şekilde ilerlemenizde yardımcıdır.

12 Mart -5 Nisan tarihleri arasındaki Venüs-Balık burcu geçişinde, problemleri bir süreliğine rafa kaldırabilir, ilişkiyi olduğu şekliyle kabullenip devam ettirmeyi tercih edebiliriz. Ancak bu yanlıştır. Eğer problem varsa bunların gözden geçirilmesinde yarar var. Venüs, kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, hesabımızı bilmekte yarar var. Çünkü iyi niyetli yapılan yardımlar, sonucu düşünülmeden yapılan harcamalar bütçemizin dengesini bozabilir. Olumlu yönü ise, bizi karmaşaya sürükleyen ya da rahatsız eden mevzular üzerinde rahatlamak arzumuzun işaretçisidir. Eğer ilişkinizde mutlu iseniz Venüs bu dönemde romantizmin doruklarında gezinmenizi sağlar.

14-20 Mart arası:
16 Mart tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, verimli, sağlıklı ve gerçekten yararlı olanın tespit edilmesi ve buna göre hayatımızın düzenlenmesi yönünde kuvvet verir. Jüpiter gerilediği için, bütün bunlar içsel anlamda zaten ele aldığımız, üzerinde ciddiyetle durduğumuz, derinlikli düşündüğümüz konulardır. İrademizin güçlenmesini sağlar. Hem başkaları adına hem kendimiz için gerekli olanı tespit edebiliriz. Duruma göre düzenlenmesi gerekenleri saptarız ve bu doğrultuda bir yön belirleyebiliriz. Başkalarına karşı görev ve sorumluluklarımızın farkında oluruz. Mevcut düzen ve şartlarımızı derinlikli olarak gözden geçiririz. Gözlem gücümüz bir hayli yükselir. Bu bize doğru iş, sağlıklı yaşam, başkalarına faydalı olmak ve sorumluluk alma yönünde kuvvet kazandırır. Ruhsal anlamda bizi geliştirir. Bir alan ve konuda uzmanlaşma, başkalarıyla uyum içinde çalışma anlamında da güçlü istek uyandırır.
20 Mart -19 Nisan tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş genel anlamıyla her sene olduğu gibi bu dönemde yaşam gücünüz, kendinizi dış dünyada ifade etmeniz ve kişisel meseleler için yoğun bir enerjiye sahip olmanız açısından destekleyicidir. Kim olduğunuzu dış dünyada ifade etme arzunuz, kendinize olan güven duygunuz yükselir. Özgürce karar verirsiniz. Fiziksel açıdan kuvvetlenir, kendinizi zinde ve sağlıklı hissedersiniz. İlgi odağı olursunuz. Liderlik gücü kazanırsınız. Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, cesaretle yol almanızı sağlar. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği sürelerde, sizi çekici kılar. Karşı cins üzerinde etkili olursunuz. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gider.

21-27 Mart arası:
Sevgili Koçlar, 23 Mart saat 13:48 de, Terazi burcunda gerçekleşecek Halkalı Ay tutulması, ilişki veya iş ortaklığı konularında etkin olup, taraflar arasındaki uyum veya uyumsuzluğa göre sonuçlanır. Eğer partnerinizle uzun zamandır beraberseniz ve aranızda güçlü bir anlaşma ve sevgi varsa, ortak bir yaşam kurmak için evlilik kararı alınabilir. Tam tersine, uzun zamandır anlaşamıyor ve problemler nedeniyle sıkılıyorsanız, ayrılabilirsiniz. İş ortaklıklarında bu Tutulmada önemli kararlar alınabilir. Bir ortaklık kurulabilir. Eğer iş ortaklığınızla aranızda anlaşmazlık varsa, sona erebilir. Bu Tutulmanın son derece önemli görünümleri bulunmakta. İlki, Jüpiter-Satürn arasında gerçekleşen mücadeleci görünümdür. Yeteneklerinizi geliştirme yolunda eğitim ve tecrübelenme sürecidir. Sorumluluk almak, disiplinli çalışmak durumundasınız. Hiç kafanız karışmasın. Eğer siz isterseniz, ilgilendiğiniz alanda emek sarf ederek, canla başla çalışarak hayatınızı düzenlersiniz. Fazladan çalışacaksınız, öğrenmeye açık olacaksınız, ideallerinize sahip çıkacaksınız. Başarı ancak bu şekilde kazanılır. Yolunuz ve amacınız için, sabırlı olunuz, mücadelenizi veriniz gerisi gelir inanın buna. Ay-Merkür karşıtlığı bu tutulmada, kendi fikirlerinizi öne süreceğinizin işaretçisidir. Hızlı düşünürsünüz, hızlı kararlar verirsiniz. Özellikle ilişki meselelerinde son sözü kendiniz söylemek istersiniz. Fakat karşı tarafı da görüşlerini anlamakta, nazik bir şekilde dinlemekte yarar var. Ay-Mars görünümü, ikili ilişki ve ortaklıklarda verilecek kararların ciddi manada gözden geçirilmesini sağlıyor. Güneş-Merkür kavuşumu bu Tutulmada kişisel istek ve görüşlerinizin aynı doğrultuda olduğunun işaretçisidir. Hiç şaşmaz. Ne istiyorsanız ve hangi konuda karar verecekseniz, bunun sorumluluğunu alırsınız. Ben şöyle düşünüyor, bunları istiyorum diyerek yolunuzu net bir şekilde çizersiniz. Bir kez karar verdiniz mi, geri dönmezsiniz. İş, ilişki, aşk hayatınızla ilgili alanda yenilikler, değişiklikler, fikirlerinizi öne sürme, görüşmeler anlamında gayet etkili bir Tutulma olacağını söyleyebilirim.

22 Mart -6 Nisan tarihlerinde Merkür burcunuzda ilerleyecek. Fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade etmenizi sağlayacak. Ancak ikili ilişkilerde partnerin düşüncelerini almanız, beklenmedik tepkilerden bulunmadan önce dengeyi iyi muhafaza etmeniz gerekiyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Her ikinizin de, hedef ve kişilik farklılıklarına saygı duyunuz. Denge, saygı, sevgi ve anlayışın iletişimde önemi bir hayli fazla. Çekişmelerin, bencilliklerin hiç kimseye faydası olmaz.

25 Mart -13 Ağustos tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda gerileyecek. Koçlar için bunun anlamı: Yüksek eğitim, yurt dışı, akademik eğitim, alış satış, ticari konularda bilgi ve tecrübelerinizi, yeterliliğinizi ölçmeniz anlamında kıymetlidir. Hayata bakış açınızı, ideallerinizi, bilginizi, tecrübelerinizi ve hedeflerinizi gerçekçi bir şekilde ele alma zamanıdır. Olumlu yönüyle kullanmak bu şekilde olur. Ancak siz, sürekli bir şeyler tarafından engellendiğinizi, bilginiz yeterli olmadığında, birileri tarafından kabul görmeyeceğinizi düşünerek pes ediyorsanız veyahut aslında yetersiz olduğunuz halde ben biliyorum diyerek ortalara çıkıyorsanız tabii ki birileri önünüze çıktığında, işler umduğunuz gibi gitmediğinde zorlanırsınız. Korkmak yerine neden kendimizi geliştirmeyi tercih etmeyelim değil mi? Burada önemli olan, bu süreçte ne istediğimizin tam olarak tespitini yapmaktır. O zaman, kendinizi inandığınız yolun gereklerine göre ayarlarsınız.

MART Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-10-14-15-19-29
Zayıf Enerjili Günler : 4-16-17-23-24-31
Aşkta En Şanslı Günler : 19
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 12-13
Yeniay : 9-10-11
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 23-24-25
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.