Translate

1 Mart 2016 Salı

2016 Mart aylık burç yorumları Boğa Burcu

GENEL BAKIŞ
Boğa ile ilgili görsel sonucuSevgili Boğalar, ileriye dönük hedefleriniz, projeleriniz ve geleceğe yönelik planlarınızı dikkatle planlamanız için verimli bir hareket olan Merkür-Balık burcu seyri, oldukça verimli olacak. Mali konularda ileriye dönük
planlarınızı yaparken iyi niyetinizin suistimal edilmemesi önemli. İlişkileriniz için de geleceği dikkate alarak hareket etmelisiniz.
6 Mart tarihinde Mars Yay burcunda seyrine başlayacak, 17 Nisan'da ise geri hareketine başlayacak ve etkisi Ağustos'a kadar sürecek. Kriterlerinizi gözden geçirip iç dünyanızda kafanıza taktığınız durumları çözmeniz için adımlar atarken zorlanmanıza neden olabilir. Mali konularda da Mars-Yay geçişi önemli. Ortaklaşa ilişkiler ve piyasanın durumu incelenmeli, hiçbir şey boş verilmemeli.
Mart ayının en önemli etkisi, 9 Mart tarihinde tam Güneş tutulmasının Balık burcunda gerçekleşecek olması. Özverili çalışmalarınız ve planlarınız ileriye taşınıp taşınamıyor mu gibi sorular sorup bu tutulmayı değerlendirmelisiniz.
12 Mart tarihinde Venüs Balık burcunda seyrine başlıyor. Yardımlaşma ön plana çıkacak ve arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekle rahatlayacaksınız, ancak gerçekçiliği elden bırakmamanız gerek.
20-22 Mart tarihlerinde ara arkaya Güneş ve Merkür, Koç burcunda seyrine başlayacak. Bu geçişte de geri planda zihninizi toplamak ve sıkıntı verici olaylardan uzak durmak gerekebilir.
23 Mart tarihinde halkalı ay tutulması, Terazi burcunda son kez oluşacak. Çalışma hayatınızı ve sağlığınızı mercek altına alacaksınız. Bu noktada eğer alternatifi yoksa işlerinizi aksatmamanız gerekiyor. Her şey gönlünüzce olsun.

1-6 Mart arası:
Haftanın hemen başındaki görünüm, borç alarak veya bizzat para koyarak yapılacak işler ve verilecek kararların işaretçisi olsa da, sağlamlığı konusunda şüphemiz varsa beklemede kalalım.

5 Mart saat 12:23-22 Mart saat 02:19 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında fazla iyi niyetli düşünmeye, durumları net bir şekilde görememe, dostunuzu, düşmanınızı ayırt edememe gibi durumlara yol açabilir. Yardımlaşma hissiniz bir hayli yüksektir. Ancak bunun ayarını bilemediğiniz zaman kendinizden çok başkalarının işine yararız. Aklınızla, mantığınızla durumunuzu gözden geçirmeyi unutmayınız. Duyguların sizi yanıltmasına, tanımadığınız kişilerin sizin iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyiniz. Belli bir mesafe koyarak karşınızdaki kişiyi test ediniz. Mesleği sanat ve mistik çalışmalar, yardımlaşmayla alakalı olan kişiler bu süreçte değerli çalışmalarda bulunabilirler. Aşk hayatınız ve parasal konular üzerinde düşünmemiz yerinde olacaktır.

6 Mart saat 04:28-17 Nisan saat 15:14 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, krediler, yatırımlar, miras, hukuki borç ve alacaklar, ortaklaşa paylaşımlar gündem maddenizde önemli hale geliyor. Piyasanın durumuna dikkat edilmeli, ilişkilerimize bir bakmalı, birilerine güvenerek yola çıkılmamalıdır. Mars-Yay burcu geçişinde, hukuki konular, alacaklarınız, bankalarla alakalı işlerimiz, başkalarıyla olan maddi ilişkimiz dikkatli bir şekilde ele alınmalıdır. Zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Eğer borcumuz varsa, alacaklar sıkıştırabilir. Alacağımız varsa tahsili için biz harekete geçebiliriz. Ancak belirsizlikler de yaşanabilir. Tam olarak netleşmeyen, ne olacağı belli olmayan durumlara karşın, bizim dikkatli olmamızda, sabır göstermemizde yarar var. Ayrıca para konusunda bazen iyimser kimi zamansa kuruntulu şekilde hareket etmeniz mümkündür. Miras, aile desteği veya farklı yollarla paralar elde etmeniz de mümkündür. Fakat bunların kullanımında, değerlendirilmesinde ölçüyü kaçırmamak, ilerisini düşünmek yararlı olur.

7-13 Mart arası:
9 Mart saat 03:58 Balık burcunda Tam Güneş Tutulması 
Sevgili Boğalar, Tam Güneş Tutulması, saat 03:58 de, Balık burcunda oluşacak. Bu sizin ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirme imkanı sunan bir kuvvettir. Kendinize güvenin ve hangi yolda ilerliyorsanız, o konuda gerekli sorumlulukları, inisiyatifi ele alarak ilerleyin. Dağılmadığınız zaman, başarılı olursunuz. Tutulmanın görünümlerini incelediğimizde, yolumuz üzerindeki zorlukları, kolaylıkları daha net görmüş oluruz. İlk görünüm, Ay-Pluto arasında oluşacak. Size, destek sunabilecek güçlü kişilerin işaretçisidir. Dış dünyada sosyal ilişkiler, eğitim, iş konularında derinlikli analizde bulunabilir, hangi yolun doğru ve köklü olacağını bilerek ilerlersiniz. Ay-Jüpiter karşıtlığı, size inanç ve kuvvet aşılıyor. Ancak yine de, aşk hayatınız, çocuklarınız ve hayata dair her konuda bağımlı ve fanatik davranmayınız. Mütevazı davranmak yararlı olur. Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, şefkat, sevgi olgularının ne kadar kıymetli olduğunu, başkalarına yardımcı olmanın hazzını, geleceğinizi düşünerek bilinçli hareket etmenin önemini vurguluyor. Ay-Mars görünümü ise, finansal konularda daha dikkatli ve tedbirli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. İlişkide, bencil davranmamak, ölçüyü kaçırmamak, her iki kişinin de dikkat etmesi gereken noktadır. Birbirinizi kırmaktan, yanlış kararlar vermekten sakınınız. Bu tutulma olumlu gelişmeleri işaret ediyor. Boş yere gereksiz riskler almayınız.

12 Mart saat 12:24-5 Nisan saat 19:50 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu geçişi genel olarak, ilişkilerde verici, ılımlı, şefkatli yaklaşımların göstergesidir. Güzel olan duygular, dostluklar, çalışma hayatımızda ve genel olarak arkadaşlık ilişkilerinde öne çıkar. Zaman olgusu kıymetli. İyi niyetle başlanan bir ilişki daha sonra karşı tarafın hayatındaki sıkıntıların, sorumlulukların çokluğu nedeniyle bitebilir. Devam eden ilişkinizde, sorunlar varsa bunlar bir yana atılsa da, bir müddet sonra öyle yürümeyeceği anlaşılabilir. Bilinçli olmak, gerçekleri göz ardı etmemek gerekiyor. Bu süreç, iş hayatımızda ılımlı, duyarlı, başkalarına yardım etmekten zevk alacağımız bir dönemin de göstergesidir. Sanatsal, mistik alanlara duyulan ilginin de göstergesi olacak. İş başvurusunda bulunacaklar mutlaka iyice durumu gözden geçiriniz. Yanlış bir tercih, gözden kaçan bir ayrıntı veya sorunları umursamamak yanlış olur. Karşımıza çıkan fırsatları onaylamadan önce üzerinde düşünelim.

14-20 Mart arası:
16 Mart tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, aşkta canlanma, kendimizi ve arzularımızı ruhsal anlamda derinlikli gözden geçirme, gerçek anlamda aşkın anlamını keşfetme yönünde olumludur. Jüpiter gerilediği için zaten sıradan bir aşk yerine, daha anlamlı ve bizi derinliklerimizle buluşturan bir ilişkiyi yeğleriz. Daha akıllıca gözden geçirmelerde bulunuruz. Gizemli olan güzelliklere yöneliriz. Yüzeyde olanı değil, ruhumuza işleyeni isteriz. Biz de aynı şekilde sevdiğimize yöneliriz. Çocuklarımız varsa onların hayatımızdaki öneminin çok daha fazla farkına varırız. Çocuğumuz yoksa, bir yavruya sahip olmanın hayatımız üzerindeki olumlu tesirleri üzerine düşünürüz. Yaşadığımız toplumun şartlarının bizim ve tüm insanlık adına ne kadar etkili olduğunu anlarız. Bilgelik yönümüz yükselir. Yetenekli olduğumuz konularda kendimizi geliştiririz ve bunları herkesin yararına olacak şekilde nasıl ifade edebiliriz, bunlar üzerinde dururuz.

20 Mart saat 06:30-19 Nisan saat 18:29 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Koç burcu döneminde bir şeyler ortaya koymak, uygulamak istersiniz. Ancak bunları dışarıya sunmakta güçlük çekebilirsiniz. Elden geldiğince bilinçli ve mantıklı bir şekilde hareket etmek, inancınızı ayakta tutmak ve olan bitene bakmak gerekir. Gizli ve bilinmeyen bazı düşmanlıklarla karşılaşmak olasıdır. Bütün bunların farkında olarak çevrenizde bulunan insanlara dikkat etmeli, özel ilişkiniz dahil olmak üzere size ait önemli şeyleri güvenmediğiniz insanlarla paylaşmamalısınız. Sizi tedirgin eden veya kafanızın içini kurcalayan konularda lütfen hoşgörülü ve ılımlı davranmaya çalışınız. Öfkenizin sizi esir almasına izin vermeyin. Bu dönemi kendinizi gözden geçirme anlamında kullanabilirsiniz. Sağlığınıza mutlaka özen göstermelisiniz. İhmal edilmiş rahatsızlıklar kendini hatırlatabilir. Çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde aceleci kararlar vermeyiniz.

21-27 Mart arası:
23 Mart saat 13:48 Halkalı Ay Tutulması Terazi burcunda
Sevgili Boğalar, 23 Mart saat 13:48 Terazi burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, genel olarak sizi bazı meselelerin bir hayli zorladığını, baskı altında oluşunuzu, verimli çalışmanın pek de kolay olmadığını işaret ediyor. İşiniz veya ortamdan şikayetçi olabilirsiniz. Küçük veya büyük olsun, eğer bir şey arzuladığınız gibi değilse, tepkide bulunursunuz. Anlaşılıyor ki, bir değişime, yeniliğe ihtiyacınız var. Bu Tutulma, yaşamınızı yönlendirmek, arzu ettiğiniz şekilde geçirmek, ona göre düzenlemede bulunmak yönünde size bir uyarıdır. Düzende değişiklikler olabilir. Farklı bir iş veya uğraşı için karar verebilirsiniz. Yolunda gitmeyen ne varsa onu geride bırakırsınız. Tutulmanın görünümlerinin içinde en etkin olanı Jüpiter-Satürn arasında gerçekleşecek. Bu sizin hayatınızı daha düzenli ve yeteneklerinizi daha güçlü bir şekilde göstermeniz yönünde bir vesiledir. Ancak size kimse maddi ve manevi anlamda destek çıkmayabilir. Fakat siz eğer, yeni bir şeylere adım atacaksanız bu sorun olmaz. Ona göre ilerleyip, kendi bileğinizin gücüyle yolunuzu çizersiniz. Ben kredi çekimi, borçlanma konularında sizi uyarmak isterim. Önünüzü görmeden adım atmayınız. Elinize para geçerse borcunuzu bitiriniz. Aslında bu görünüm altından kalkılamayacak büyük problem değildir. Sadece sizin daha iktisatlı, daha tedbirli davranmanızı işaret eder. Tutulmanın diğer görünümü, Merkür ile karşıtlıktır. Bedensel ve ruhsal anlamda kendinize dikkat etmeniz, zihninizi tutarlı, dengeli ve akılcı biçimde kullanmanız. Söylediğiniz ile yaptığınız, karar verdiğinizle uyguladığınız birbirini tamamlamalıdır. Çelişkiler, gerginlikler sizi engeller. Lütfen sakin olunuz. Ay-Mars görünümü, maddi konularda hesabınızı bilmeniz, fazla açılmamanız yönünde etkilidir. Güneş-Merkür kavuşumu, bu tutulmada verilen kararların daha dikkatli düşünülmesini, hesabının yapılmasını gerektiriyor. Öyle düşünün ki, sonra neden bu kadar sinirlenmişim veya ne kadar acele etmişim demeyesiniz.

22 Mart saat 02:19-6 Nisan saat 02:19 tarihlerinde Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş bazı günler durumları gerginlikle ele almaya neden olabilir. Boğa'ların olumlamalarda bulunmalarını, stresten uzak durmalarını, zihinlerini daha güzel şeyler için kullanmalarını tavsiye ederim. Kolayca gerginleşebiliriz veya bir şeyleri düşünürken sadece kendi işimize gelecek şekilde ele alabiliriz. Buna dikkat etmek lazım.

25 Mart saat 12:01-13 Ağustos saat 12:50 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda gerileyecek. Bu süreçte başkalarıyla olan her türlü duygusal veya finansal ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Mal, mülk paylaşımında eğer haksızlık varsa, bunlar bizi veya bizim dışımızdaki kişileri rahatsız ediyorsa, nasıl düzenleyebilir, nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz, bunlar üzerinde düşüneceğiz. Çok fazla açılmayacağız tabii ki. Kredi alımları, yüksek faizli borçlar altına girmeyeceğiz. Ancak sürekli de, endişe ve kaygıyla hayatımızı kendimize zehir etmeyeceğiz. Birilerine güvenip yola çıkmayacağız ancak yola çıktığımız insanlarla ilişkimizin özünde paylaşım ve hakça bir bölüşüm varsa, neden ben bu kişilere muhtaç oluyorum diye düşünmeyeceğiz. Sonuçta birlikte yürüyoruz. Tam tersine, bu kişiler nedeniyle zor duruma düşüyorsanız, bu ilişkiyi tekrar gözlem altına almanız gerekecek. Eğer siz son zamanlarda bir ortaklık kurmak, evlenmek veya kredi çekmek yoluyla rahatlamayı düşündüyseniz, bu geri hareket döneminde bunun artı ve eksilerini düşünmelisiniz. Bazen astarı pahalıya mal olur böyle işlerin. Bir bakalım iyice analiz edelim. Biz bu geri hareket süresince aslında neye ihtiyacımız olduğunu ve şu andaki durumumuzu gerçek anlamda tespit edeceğiz. Üstümüze düşen sorumlulukları bileceğiz. Bize neler ters geliyor veya başkaları bizim için neler düşünüyor? Bunları da sorgulayacağız.

MART Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler : 4-8-12-13-16-17-21-22-31
Zayıf Enerjili Günler : 6-19-26-27
Aşkta En Şanslı Günler : 21-22
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14-15
Yeniay : 11-12-13
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 25-26-27-28
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.