Translate

7 Ekim 2015 Çarşamba

Papatya çayının faydaları saymakla bitmez.

Papatya sadece masum bir çiçek değil, sevginin ve sağlığın da kanıtıdır.

1. Papatya çayının faydaları saymakla bitmez.

Uyku bozuklukları, romatizmal rahatsızlıklar, deri döküntüsüne yol açan cilt hastalıklarında, sindirime yardımcı olarak, gastrit ve ülseratif kolit tedavisinde, stresi azaltır, kaygıyı azaltırak genel bir rahatlama sağlar. Bağırsak sorunlarını giderir, bağırsak iltihaplanması tedavisinde yardımcı olarak kullanılır. Kasları gevşetirek krampları azaltır. Diş eti hastalıklarını önler. Ağız iltihaplarını iyileştirir. Adet dönemi ağrılarını hafifletir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. 

2. Ah şu papatya falları...

Biri fal mı dedi? Aklımıza gelen ilk fallardan biridir papatya falı. Çok eski zamanlardan beri süregelen bu falın modası asla geçmez.

3. Güzelliğimize diyecek yok...

İster taç olarak, ister kulağın arkasına konacak tek bir papatya ile masumluk ve güzellik bir arada olacaktır.

4. Bir demet papatya kimi mutlu etmez ki?

Papatya, çiçeklerin en masumu ve zarifidir. Küçük ve şirin papatyaların bir araya gelmesi inanılmaz bir uyum örneğidir. Hangi bayan hoşlanmaz ki bundan?

5. Papatya suyunun verdiği sağlık da cabası...

Doğal saç rengi açıcı olmakla beraber saçların beslenmesine de yardımcı olur.


Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.