Translate

9 Nisan 2015 Perşembe

Kalbimizden yayılan enerji!..



Bir kullanıcının fotoğrafı.

“Nasıl bir titreşim içinde olduğunuzun, bilerek veya bilmeyerek hangi rezonans alanını oluşturduğunuzun farkına varmak sizler için çok önemlidir..
Kalbiniz tarafından oluşturulan elektromanyetik alan vücudunuzdaki tüm organlarla iletişim halindedir. Hatta beyin ve kalp arasında dahi bir bağlantı bulunmaktadır ve bu bağlantıyla kalbin beyne hangi hormonları, endorfini ya da diğer kimyasalları salgılaması gerektiğini bildirir. Beyniniz bağımsız hareket etmiyor, aktiviteleri için gerekli sinyalleri kalbinizden alıyor.
Bütün duygu ve düşünceleriniz kalbinizin enerjisinde bilgi olarak bulunmakta ve vücudumuzdan yayılan en kuvvetli sinyal olarak sadece beynimize ve organlarımıza değil, aynı zamanda dünyanın ve de evrenin derinliklerine doğru
taşınmaktadır.
Kalbiniz, inanç ve duygularınızı elektromanyetik titreşimlere ve dalgalara dönüştüren bir tür aracı olarak hizmet eder. Ve bu elektromanyetik dalgalar vücudunuzla sınırlı kalmaz, bütün çevrenize uzanır, sizi kuşatan her şeyle iletişim halindedir. Kalbiniz, bütün inançlarınızı, geleceğe yönelik düşlerinizi ve duygularınızı, titreşimlerin ve dalgaların kodlanmış diline çevirir ve bunları evrene gönderir.
Kalbin elektrik akımı (EKG), beyinde oluşan elektrik akımından (EEG) altmış kez daha kuvvetlidir ve kalbin manyetik alanı ise beyninkinden beş bin kez daha kuvvetlidir. Demek ki kalbinizle, beyninizle yaydığınızdan çok daha fazla enerji yayıyorsunuz.
İsteğinizin gerçekleşeceğine gerçekten inanmadan olumlama ve imgeleme yaparsanız ya da bir şeylerin hayalini kurarsanız, sadece beyniniz elektromanyetik dalgalar yayarken, duygularınızın gerçek merkezi olan kalbiniz beş bin kat daha büyük bir kuvvetle, genellikle tereddüt, endişe ve korku olan asıl inancınızı dünyaya yayar. Bunun sonucu apaçık ortadadır; hayatınızda sadece kalbinizin derinliklerinde gerçekleşeceğine inandığınız şey gerçekleşecektir.
Hayatınızda tahakkuk etmekte olan her şey, sizin şu anda ki enerjinizle rezonans içinde olanlardır. İnandığınız her ne ise, yaşamınızda gerçekleşecektir ve bu, realitenizi oluşturmaktadır..
Işıltınıza sahip çıkın!...”

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.