Translate

15 Ocak 2023 Pazar

Beden Dili Parmaklarla Oynamak


Beden Dili Parmaklarla OynamakBeden dili parmaklarla oynamak; kişinin iletişim esnasında parmaklarını kullanarak verdiği mesajlardır. Parmaklarla kişinin sıkıldığı anlamına gelir. Parmakları ile oynayan kimse konuşulan konudan veya konuşan kişiden sıkılmıştır. İnsanlar iletişim sırasında parmaklarını sıkça kullanır ve parmaklarına farklı biçimler kazandırır. Parmaklarla yaptığı her hareketin beden dilinde bir anlamı vardır. Örneğin; siz konuşurken karşınızdaki kişi art arda ensesini kaşıyorsa bu söylediklerinize katılmıyor veya şüpheyle bakıyor demektir. Beden Dili Parmaklarla Oynamak. Bir kişi konuşma sırasında sürekli başını kaşıyorsa söyleyeceği şeyleri tasarlıyor demektir. Ellerin tüm parmakları cepte iken baş parmağın dışarıda olması çevreye üstünlük veya serinkanlılık mesajı verir. Tüm parmakların kapalı sadece işaret parmağının açık olması tehdit anlamına gelmektedir. İki elin parmak uçlarının birbirine değerek çatı şeklini alması kişinin konuştuğu konuda uzman olduğunu belirtir. Eğer bir insan bir şey anlatırken elleri bu şekildeyse bu konuda uzman bir kişiyim bana güvenebilirsiniz demek istemektedir. Beden Dili Parmaklarla Oynamak. Çok iyi bildiğiniz konularda bu hareketi yaparak konuşmak karşı tarafın size güven duymasını sağlar. Her iki elin baş parmakları birbirini kavrayacak şekilde ellerin kenetlenmesi hoşgörü beklentisinin göstergesidir. Bu hareket aynı zamanda seni dinliyorum anlamına da gelir. Beden Dili Parmaklarla Oynamak. Bu hareket bu anlamlarının yanı sıra birlik ve beraberliğin de göstergesidir. Baş parmak özgüven ve rekabeti simgeler. Tüm parmakların avuç içine kapatılması ile sadece baş parmağın açık ve yukarıyı göstermesi “tamam” anlamına gelir. Yine aynı şekilde tüm parmakların avuç içine kapatılması ile baş parmağın açık ve aşağıyı göstermesi “hayır” anlamına gelir. Beden Dili Parmaklarla Oynamak. Biz beden dili kavramını en ince ayrıntısına kadar araştırdık ve bunun sonucunda kapsamlı bir online eğitim programı geliştirdik. Hazırladığımız bu eğitim programı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ister misiniz? 

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm Beden Dili Parmaklarla Oynamak Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.