Translate

9 Nisan 2017 Pazar

Diş eti çekilmesi bitkisel tedavi

Özellikle 12 veya 13 yaşlarında kendini göstermeye başlayan diş eti çekilmesi ( Paradontoz ) eğer ki tedavi edilmezse dişi kayıp etmeye kadar gider. Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU tıp da tedavisi olmayan diş eti çekilmesinin, tedavisinin şifalı bitkilerde olduğunu beyan ederek diş eti çekilmesi için bitkisel tedavi yöntemini bizler ile paylaştı. Diş eti çekilmesi bitkisel tedavi yönteminiöğrenmeden önce diş eti çekilmesi neden olur, hep birlikte bir bakalım.Diş eti çekilmesi bitkisel tedavi ile ilgili görsel sonucu

Diş eti çekilmesi neden olur

Diş eti çekilmesi çok sıkça rastlanılan bir hastalıktır. Diş eti hastalığını tanımlamak gerekir ise; Diş eti hastalığı dişi destekleyen çene kemiğinin iltihaplanması dır. Peki diş eti çekilmesi neden olur?
  • Yaşlanma bağlı; Diş eti çekilmesi yaşlanma ile kendini daha sık gösteren bir diş hastalığıdır.
  • Diş dizilim deki bozukluklar; Dişteki bozuk yerleşim ve çenenin tam olarak kapanıp birleşmemesi sonucu diş eti çekilmesi görülebilir.
  • Çene yapısı; Çene yapısındaki bozukluklar, özellikle dar çene yapılarında dişlerin üst üste çıkmasına neden olur be diş eti çekilmesi gözükür.
  • Yanlış şekilde diş fırçalanması; Dişlerini yüksek bir şekilde baskı uygulayarak fırçalamak diş eti çekilmesine neden olur.
  • Uykuda diş sıkmak ve gıcırdatmak; Her yaşta kendini gösteren diş gıcırdatma ve dış sıkma zaman içinde diş yapısını bozarak diş eti çekilmesi gösterebilir.
  • Kas dokusu bozukluğu; Dişin kas dokusundaki bozukluklar diş eti çekilmesini tetikler.
  • Beslenme; Yetersiz veya dengesiz beslenme diş eti çekilmesine neden olabilir.
Diş eti çekilmesi zamanla köklerin meydana çıkması ve sıcak, soğuk hassasiyeti ile kendini iyi hissettirir. Sonuç olarak da Şifalı bitkiler ile hazırlanan bitkisel kür ile tedavi edilmez ise dişinizi kaybedersiniz.

Diş Eti Çekilmesi Tedavisi

Sıra geldi diş eti çekilmesi bitkisel tedavi yöntemine. Diş eti çekilmesinin ( Paradontoz ) tıp da tedavisi maalesef yoktur. Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU  şifalı bitki ” kekik kürü ” ile diş eti çekilmesinden kurtulmanın mümkün olduğunu belirtti. Hem maliyeti olsun, hem şifalı bitkinin temini olsun ve hemde yapılışı ve uygulanışı çok kolay ve pratik bir kür dür kekik kürü. Peki kekik kürünü nasıl yapıp ve nasıl uygulayacağız.

Diş Eti Çekilmesi Bitkisel Tedavi ” Kekik Kürü ”

Her bakımdan çok kolay bir bitkisel kür dür. Kekik kürünü yapılması çok kolay dır. İhtiyacımız olan bir miktar kekik ve su dur.
Diş eti çekilmesi bitkisel tedavi
Diş eti çekilmesi bitkisel tedavi

Kekik Kürü Yapılışı

Kekik kürünü yapmanız için hemen hemen her aktarda kolayca tedarik edebileceğiniz bir tutam kekiği bir bardak suya ilave ederek  5 veya 6 dakika kaynatmanız dır. Kekik kürü hazır sıra geldi uygulamasına.

Kekik Kürü Uygulaması

Hazırladığımız kekik kürünü ılındıktan sonra süzünüz ve dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınıza bir yudum kekik kürü suyundan alınız ve fırçalayın, geçmiş olsun. 
Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm .Diş eti çekilmesi bitkisel tedavi.. Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.