Translate

10 Haziran 2014 Salı

İnisiyasyon ( Uyumlama)


Işıltınıza sahip çıkın...
"İnisiyasyon ve uyumlanma iç dünyanızda başlar ve yavaş yavaş dış dünyanıza yayılır. Yeni Dünya’ya açılan kapı önünüzde durmaktadır ve sizden tüm insanlık ve tüm gezegen olarak o kapıdan girmeniz istenmektedir. 

Önünüzdeki 8-10 zorlu yıl yaşamlarınıza benzeri görülmemiş değişiklikler, fırsatlar ve seçimler getirecektir...Dileriz kalplerinizi açık, zihinlerinizi berrak ve ruhlarınızı güçlü tutarsınız...

Her biriniz için öne adım atma ve işitilme zamanıdır. Sevgiyle filtrelenmiş gözlerle bakarak, şefkatle dolu bir kalple hissederek ve korku veya yargılama ile kararmamış bir zihinle işlev yaparak en yüksek anlayış seviyesinde olmaya gayret ediniz. 

Özbenliğinizi ve gerçeğinizi bulacağınız yol budur. Dünyanızın ve realitenizin sevgi, neşe ve bolluk ile dolup taşacağı yol budur. 

Bu gerçeğin yoludur.. 'O' na dönüşün yoludur...

Işıltınıza sahip çıkın!…


Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Bu sitede verilmeye calisilan genel bilgiler, size doktorunuza gitmeden once bilgi vermesi yonunde hazirlanmistir. Sizin klinik durumunuza gore en uygun ve detayli bilgiyi almak icin mutlaka doktorunuzla gorusunuz.